Мира Радева за Станка Златева: Тя е един селски инат!

Мира Радева за Станка Златева: Тя е един селски инат!
5 (100%) 1 vote

Станка Златева обра критиките от Мира

Мира Радева обича да анализира всичко и всеки. Социоложката рядко остава без мнение и все се изказва по всякакви въпроси. Този път на прицел бе Станка, която отказва да слуша Мира и да се заплесва по думите й. Това естествено разгневи многословната социоложка, пишат от скандално.нет

Станка предпочита компанията на Ваня Червенкова и това допълнително дразни Мира, която с грозните си думи, удиви дори близките си хора в Къщата на „ВИП Брадър“. Изглежда „мъката“ на Мира е, че Станка си няма мъж, а това е направо грях в очите на социложката, която смята, че 30-годишната шампионка вече е стара мома и никога няма да се задоми.

"Старите моми"

„Старите моми“

„В началото Станка ми беше симпатична. Хубаво лице, хубава усмивка. Ама е попрезряла. Вече мъж й трябва, не борба да се доказва.“, сподели Мира на дружките си в Къщата. Социложката се изказа, че Станка би трябвало да я слуша, тъй като съветите й ще помогнат на шампионката да си намери сериозен мъж, който да я вземе.

А вместо това, Станка си приказва с Ваня, която отново по думите на Мира вече е бита карта. „Какви акъли може да й даде тя, която няма мъж до себе си от 20 години?“, злорадства социоложката. А накрая Мира завърши злобната си тирада, наричайки Станка „селски инат“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мира Радева за Станка Златева: Тя е един селски инат!”

  1. Petq Spiridonova

    окт. 21. 2013

    Nito Vanq nito Mira imat pretencii za savet , tai kato za men i dvete v li4en plan sa neuda4nici .

Добавете коментар