Галена и синът на Тони Стораро са заедно?

Галена и синът на Тони Стораро са заедно?
4 (80%) 2 votes

Галена забрави за Галин

Според последните слухове, поп фолк дивата Галена добави нов мъж в колекцията си. Става въпрос за сина на Тони Стораро. Столични клюкари шушукат, че Галена и Фики редовно се заключват в апартамента на певеца в София и се отдават на креватни изпълнения, пишат от Хот Арена, позовавайки се на информация от „Всеки ден“.

Сварката се случила през месец Август. Галена имала много общи участия с Тони Стораро. Той пък мъкнел със себе си и сина си Фики. Стораро се е заел яростно с кариерата на 19-годишния момък в поп фолка. Галена и Фики флиртували чрез смс-и и телефонни обаждания.

Галена и Фики имат химия помежду си

Галена и Фики имат химия помежду си

Разликата в годините не ги впечатлявала и започнали тайно да се срещат в жилището на Фики в столицата. Според слуховете Галена била инициаторът на флирта, а синчето на Тони Стораро яко захапал въдицата. Галена дори се хвалила пред приятелки колко добър бил Фики в леглото.

Поп фолк дивата е с десетина години по-голяма от сина на Тони Стораро и доста по-опитна. Но въпреки това, Фики успял да впечатли Галена с креватните си умения. Двамата имат обща песен, която бързо завладя чалга класациите, може би точно заради химията между Фики и Галена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар