Ето защо Тервел остави ЛАСКИТЕ с Лияна в миналото!

Ето защо Тервел остави ЛАСКИТЕ с Лияна в миналото!
5 (100%) 1 vote

Отношенията между боксьора и поп фолк певицата охладняха

Всички в Къщата на „ВИП Брадър“ се чудят защо изведнъж ласките и задушевните разговори между Лияна и Тервел секнаха. Не че ВИП-овете бяха окей с близките им отношения, но пък внезапният разрив между шампиона и поп фолк дивата втрещи всички.

Съквартирантите се питаха един друг дали Тервел и Лияна не са се скарали, дали някой не е чул нещо, или пък боксьорът не е имал таен досег до външния свят. Всички разбраха, че именно Тервел сложи край на флирта с Лияна, само че сега се чудят кой му е дал акъл, пишат от скандално.нет

Всичко свърши

Всичко свърши

Стойко дори предположи, че двамата са се скарали, но никой друг не е разбрал, защото скандалът се е случил по малките часове на нощта, когато всички дълбоко спят. Ваня пък изказа мнение, че така е по-добре, защото Лияна не трябва да си губи времето с мъж като Тервел.

Скандал нямаше, но имаше човек, който наля акъл в главата на шампиона. Това е треньорът на Тервел. Той всяка неделя пристига в Къщата, за да тренира боксьора. Тази неделя тренерът изчел и една лекция на шампиона. Видеото няма да се излъчи, но най-вероятно Тервел е казал, че всичко е флирт, но пък треньорът много добре знае как изглеждат нещата отвън и е споделил вижданията си с шампиона.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар