Лияна се НАХВЪРЛИ на Мариан! Набързо замени Тервел! ВИДЕО

Лияна се НАХВЪРЛИ на Мариан! Набързо замени Тервел! ВИДЕО
Гласувайте за статията

Поп фолк певицата започна да се отърква в хубавеца Мариан

Тервел окончателно сложи край на близките си и горещи отношения с Лияна. Но явно поп фолк изпълнителката не може да стои далеч от мъжкия пол. Сега тя започна да обръща много повече внимание на Мариан, който май отдавна й има мерак, пишат колеги от клюки.нет

Покрай басейна атмосферата се нажежи. Лияна се хвърли в обятията на Мариан, а той просто не успя да й устои. Така певицата се отърка в още един мъж. Лияна се опита да се направи на трудно достъпна, но не й се отдаде. След сценката от басейна, зрители на „ВИП Брадър“, изригнаха срещу поп фолк певицата.

Лияна си намери нова жертва

Лияна си намери нова жертва

Някой дори стигнаха до там, че я нарекоха „парцала на Брадъра“. Лияна като че ли наистина се вписва в това определение. Тя е вечно жадно за внимание, и то мъжко. Сега Мариан явно е поредната й жертва, коментират зрителите на риалитито.

„Тервел се вразуми, сега този пък си загуби акъла! Ама то с такава въртиопашка, затворени в една къща, нищо чудно, че го омота в мрежите си. Чудя се кой ли ще е следващата й жертва?!“, „Къде й е достойнството на тази чалгарка? Що за държание е това?“, чудят се хора в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар