Валери и Николета се СДОБРИХА и отново са заедно! ФОТО

Валери и Николета се СДОБРИХА и отново са заедно! ФОТО
Гласувайте за статията

Феновете на звездната двойка са в екстаз

На Валери Божинов явно му писна да го свързват с всякакви нашумели госпожички и избухна във Фейсбук. Футболистът намекна, че се е събрал с Николета Лозанова и зарадва почитателите на двойката. Верните им фенове са убедени, че моделката и футболистът отново са заедно, пишат колеги от клюки.нет

Ето какво каза Валери

Ето какво каза Валери

„Заедно са, няма как иначе, нали той призна, че са се разделили по негова вина и се опитва да оправи нещата. Непрекъснато отрича, че има отношения с разни мадами, а сега поиска да се погрижи за семейството си, а то включва и Николета!“, разсъждават феновете над думите на Божинов във Фейсбук.

В социалната мрежа Валери написа, че иска да го оставят на мира и че не познава поредната кандидатка за пет минути слава, която твърди, че е с него. Футболистът просто иска слуховете да спрат, за да си гледа футбола и семейството.

Ако Ни Ло и Валери са се събрали, то защо тогава моделката не тръби навсякъде, че отново е със съпруга си? Според почитателите на двойката, Николета си мълчи, защото цялата драма покрай личния й живот вдига рейтинга на предаването й по ТВ 7 “Поверително от НЛ”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар