Феновете на звездната двойка са в екстаз

На Валери Божинов явно му писна да го свързват с всякакви нашумели госпожички и избухна във Фейсбук. Футболистът намекна, че се е събрал с Николета Лозанова и зарадва почитателите на двойката. Верните им фенове са убедени, че моделката и футболистът отново са заедно, пишат колеги от клюки.нет [caption id="attachment_298883" align="alignleft" width="300"]Ето какво каза Валери Ето какво каза Валери[/caption]

"Заедно са, няма как иначе, нали той призна, че са се разделили по негова вина и се опитва да оправи нещата. Непрекъснато отрича, че има отношения с разни мадами, а сега поиска да се погрижи за семейството си, а то включва и Николета!", разсъждават феновете над думите на Божинов във Фейсбук.

В социалната мрежа Валери написа, че иска да го оставят на мира и че не познава поредната кандидатка за пет минути слава, която твърди, че е с него. Футболистът просто иска слуховете да спрат, за да си гледа футбола и семейството. Ако Ни Ло и Валери са се събрали, то защо тогава моделката не тръби навсякъде, че отново е със съпруга си? Според почитателите на двойката, Николета си мълчи, защото цялата драма покрай личния й живот вдига рейтинга на предаването й по ТВ 7 “Поверително от НЛ”.