Фенове се уплашиха от външния вид на Преслава! ФОТО

Фенове се уплашиха от външния вид на Преслава! ФОТО
Гласувайте за статията

Поп фолк певицата направо „срази“ с тяло

На едно от последните си участия поп фолк дивата се появи със странен тоалет, който изкара на бял свят всички негативни последици от драстичното й отслабване, пишат от Хот Арена. След толкова обсъждане, снимки и видеа, клечавите крака на Преслава вече не правят впечатление.

Но на снимки от последното участие на певицата, в контраст с двете клечки, който й служат за долни крайници, Преслава показа корем. Певицата наистина изглежда странно. Навсякъде е кльощава, а само коремчето й стърчи. Повечето от присъстващите в заведението направо останаха втрещени.

Преслава

Преслава

„Това не е нормално изглеждащо момиче. Много грозно и нездраво. Не знам как въобще се харесва така Преслава!“, коментираха някои от гостите на дискотеката. Други пък си направиха смях, като сравниха певицата с гладуваща от Сомалия. „Бедстващите сомалийци изглеждат така-супер слаби  с издути  кореми!“, коментираха присъстващи.

Но Преслава си се харесва. Наскоро тя дори заяви, че има още да сваля. Само че на всички им е чудно какво още ще свали? Преслава няма месо по кокалите си и заяви, че отслабва благодарение на вегетарианска диета. „Сигурно тежи 40 килограма с мокри дрехи и тръгнала още да отслабва! Ненормална работа!“, изказват мнение хора в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар