Део си хвана нова приятелка! ЕТО коя е тя! СНИМКА!

Део си хвана нова приятелка! ЕТО коя е тя! СНИМКА!
Гласувайте за статията

Блондинът си намери нова любов

Новата изгора на Део се казва Мариана Станчева и е на 22 години, пишат от скандално.нет Момичето е мулатка, баща й е нигериец, а майка й българка. За жалост обаче младата дама е сираче, тъй като майка й е починала, а баща й не искал дете и се върнал в родината си.

Део се запознал с Мариана във Варна. Девойката работила в заведение, където Део седнал да пийне нещо. Той веднага бил впечатлен от красотата на Мариана, скромността и добрите й маниери. Део поискал телефонния номер на младото момиче и така започнали едни дълги разговори, които продължили повече от две седмици.

Део и Мариана

Део и Мариана

Део бил влюбен до уши. Мариана го спечелила не само с екзотичния си външен вид, но и с добрата и нежна душа, която носи. След като се опознали малко от телефонните разговори, Део поканил Мариана в София, за да живеят заедно.

Красивата мулатка се съгласила. Явно и тя е хлътнала до уши. Сега двамата се радват на връзката си, а Део дори засне клип, в който участва и новата му любима. Тази година блондинът прекъсна две връзки. Първо той и Лора Караджова се разделиха след като бяха много години заедно, а след това и връзката му с танцьорката Елена не потръгна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар