Валери Божинов проговори за РАЗДЯЛАТА с Николета! ВИДЕО!

Валери Божинов проговори за РАЗДЯЛАТА с Николета! ВИДЕО!
Гласувайте за статията

Футболистът си изля душата пред Азис

Николета Лозанова излъчи в „Поверително от NL” изповедта на съпруга си. Валери говори за връзката им и нещата, за които съжалява, пишат колеги от клюки.нет. Футболистът призна, че Николета няма вина за случилото се помежду им. Футболистът имал проблеми със себе си, които искал да реши и затова напуснал Николета.

valeri_bojinov_nikoleta_lotarВалери така се разстрои от споделеното, че сълзи напълниха очите му и много зрители на предаването на Ни Ло са на мнение, че футболистът говори само истината. Валери говори и за бившата си Алисия. Той и поп фолк певицата имат син- Валери младши.

Естествено Божинов искал да вижда сина си, все пак му е плът и кръв. Валери малко се изпусна и заяви „Трябват компромиси, няма как аз да не се виждам с Алисия, с детето ми Валери, те са част от моя живот…”. Тези думи на футболиста наведоха зрителите на мисълта, че Николета не му е давала да прекарва време с Валери Младши и майка му.

„Още от самото начало се знаеше, че Николета създава цялата драма, тя е изключително ревнива и мисли, че Валери все още има чувства към Алисия. Ето защо Божинов беше обърнал гръб на сина си и майка му. А някои говореха, че Алисия не давала той да вижда сина си. Всъщност Николета е тази, която създава проблемите!“, коментират зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар