Кейти Холмс забърса най-добрия приятел на Том Круз! (ВИДЕО)

Кейти Холмс забърса най-добрия приятел на Том Круз! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Всички коментираха колко тежко преживява Кейти Холмс развода си с Том Круз. Как заради грижите около непокорната и капризна Сури и професионалните си амбиции Кейти няма време за нова любов.

Кейти Холмс очевидно преодолява трудните времена и се радва на живота

Кейти Холмс очевидно преодолява трудните времена и се радва на живота

Но не било така, опонират от www.eg.ru с позоваване на задокеански медии. Таблоидите вече тръбят, че Кейти има връзка с най-добрия приятел на Том Круз – звездата от “Джанго без окови” Джейми Фокс.

Новината била споделена от приятели на Кейти пред човек на популярното списание In Touch. Джейми и Кейти са стари познати: Фокс е бил активен член на сцеинтологичната църква и много близък приятел на Том Круз.

Клюката е, че двамата изпитали тръпка още при запознаването си, но едва сега са дали воля на нови чувства. 34-годишната Кейти и 45-годишният Фокс обаче се срещат тайно и засега не демонстрират публично връзката си.

Двойката е била засечена в горещ танц на благотворително парти

Двойката е била засечена в горещ танц на благотворително парти

Уж имало свидетели на това как Фокс отива да прекара нощите си в квартирата на Кейти, а тя го посещава в хотелския му апартамент.

Двойката е била забелязана преди няколко седмици в Trump Soho Hotel, където е отседнал Джейми Фокс. Фокс поръчал лимузина, която ползвали заедно с Кейти: първо откарали него на снимки, а после нея в дома й. Човек от хотелския персонал потвърдил, че Кейти Холмс е прекарала нощта при Фокс.

Холмс  и Фокс  нарушили дискретността през лятото по време на благотворителна вечер, описва порталът Radaronline.com. През цялото време Кейти и Джейми танцували заедно и не можели да се разделят. Представител на Кейти Холмс вече е коментирал слуховете с уверението, че те двамата с Фокс са просто приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар