Пикантерии за Кресида, бъдещата жена на принц Хари (ВИДЕО)

Пикантерии за Кресида, бъдещата жена на принц Хари (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Жълтите медии на Острова се впрегнаха да ровят за пикантерии от миналото на Кресида Бонас, сочена за бъдеща жена на принц Хари. Очаква се по-малкият син на Даяна и Чарлз да й направи официално предложение по Коледа.

Кресида бързо приключила с ангажиментите си в "Тринити"

Кресида бързо приключила с ангажиментите си в „Тринити“

Находките не са особено благодатни, но видимо някой има хъс да се раздухва скандал, коментират от topnews.ru. 24-годишната Кресида преди време се е снимала за един от епизодите на популярния младежки сериал “Тринити”. В подборката от кадри се вижда как приятелката на Уелския принц се кълчи в прилепнал костюм на Спайдърмен и крещи бунтарски лозунги. Нищо особено, на практика пикантерия няма – но нали това е Кресида! На младата жена й предстои да стане (евентуално!) част от кралската фамилия, а на подобни бунтарщини там никога не е гледано с добро око. Жълтите колонки обаче натискат педала на версията, че в двореца били изненадани неприятно от новоразкрития факт и не е изключено да се възпротивят срещу обвързването на принца с подобна личност.

Защитниците на Кресида пък бързат да уточнят, че съвсем младата Бонас била увлечена от възможността да играе пред камери и дори не си дала сметка, че някои от репликите й там били доста двусмислени. Героинята й едва ли не се предлагала като бонус за гласовете на съученици в предстоящи студентски избори. Кресида все пак доста набързо прекратила ангажимента си към ТВ-екипа и повече не помислила да се занимава с подобни лековати неща.

Възможният годеж на Кресида и принц Хари е новата тема за кралското семейство, която по популярност започва да затъмнява събитията в семейството на Уилям и Кейт. Поданиците са в очакване на потвърждение, че през 2014-а отново ще има кралска сватба и че именно Кресида ще е булката. Сигурен знак за това бил фактът, че Хари е отвел русокоската на романтично пътешествие в Африка. Така той върви по стъпките на батко си Уилям, който след подобна ваканция се сгоди за Кейт Мидълтън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар