Алисия пренощува при Ники Михайлов

Алисия пренощува при Ники Михайлов
Гласувайте за статията
Певицата се преориентира пак към вратаря

Фолкфурията Алисия в последно време не може да си намери място – пише „България днес”. Последно тя посети стадиона на Верона, където в момента играе бившият й възлюбен Ники Михайлов. Ася, както е истинското име на певицата от Вакарел, беше със сина си Валери-младши, когото сме виждали много пъти в компанията на втория си „татко”.
Явно любовни искри отново прехвърчат между фолкфурията и вратаря, след като Алисия отиде чак до Италия, за да е с него – коментира изданието.

Алисия

Алисия на стадиона във Верона (сн. от Фейсбук)

По-интересното е, че Алисия и синът й са нощували в дома на Ники Михайлов, но засега тя не е коментирала дали двамата пак делят едно легло. На фотосите, които самата изпълнителка си е пуснала във Фейсбук, тя изглежда щастлива и превъзбудена. Нищо чудно съвсем скоро най-големият враг на Николета Лозанова да признае за новата си радост, а именно – че отново е с доскорошния си любим.
В момента личният живот на Алисия е пълна бъркотия, защото наскоро правеше опити да се върне при бащата на детето си – Валерия Божинов. Сега обаче пак се преориентира към Михайлов – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Алисия пренощува при Ники Михайлов”

  1. Wow

    окт. 24. 2013

    Много сладко момченце

  2. lili

    окт. 24. 2013

    пресата опита да я върне при валери – тъпака тя не би си го причинила това безрасъдство няма какво да напишат и драскат глупости

Добавете коментар