Кръщенето на принц Джордж размекна лондончани (СНИМКИ + ВИДЕО)

1

Една от най-коментираните теми в Лондон от часове е кръщенето на принц Джордж, първородния син на принц Уилям и Кейт Мидълтън и престолонаследник на британския трон.

Кой не иска да щипне бузките на бъдещия британски крал?!
Кой не иска да щипне бузките на бъдещия британски крал?!

Бъдещият крал размекна зяпачите, събрани при подстъпите към двореца Сейнт Джеймс, описват от www.eg.ru по информация от медиите на Острова. Малкият принц изглеждал спокоен и леко сънлив и на всички им се искало да го нащипят по охранените бузки. Тримесечният Джордж е бил облечен в традиционната за този кралски ритуал дантелена дрешка. Тя е специално изработена за него, но повтаря до най-малкия детайл рокличката, в която през 1841 година е била кръстена дъщерята на кралица Виктория.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж – Уилям и Кейт, сами избрали за кръщенето параклиса в този дворцов комплекс. Решението им било мотивирано от желанието церемонията да се проведе колкото може по-дискретно и само в тесен роднински и приятелски кръг. Трудна работа, но до голяма степен това условие е било изпълнено и до параклиса са били допуснати само камерите на точно определени медии. Според протокола последна е пристигнала кралица Елизабет Втора, а правнукът й, мъникът принц Джордж, според очевидци я забелязал сред обкръжението си и й помахал с ръчичка.

Церемонията, продължила малко повече от 30 минути, е била ръководена от Кентърбърийския архиепископ. В някои от медиите се припомня, че сред специално поканените гости е била приятелката на принц Хари – Кресида Бонас. Това според коментарите е сигурен знак, че на атрактивната русокоска й предстои да влезе в кралското семейство.

princ3princ2princ4
http://youtu.be/FRIf-sBCBzw

1 коментар
  1. unfainabe казва

    🙂

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.