Кърканата Анелия погнуси феновете! Виж как плюе в кръчма! (СНИМКА)

Кърканата Анелия погнуси феновете! Виж как плюе в кръчма! (СНИМКА)
4 (80%) 2 votes

Изцепките на певицата не намаляват, а стават все повече с годините

Анелия изуми всички с поредна кръчмарска изцепка!

Тъкмо я похвалихме, че най-после е надраснала дребнавото си състезание с Емилия и двете се държат като зрели и цивилизовани жени, и залитналата към русото брюнетка пак роди скандал!

Не че не е човешко, не че и всеки не греши, но Анелия май вместо да поумнява с годините, процесът при нея е обратен! Тя изгря като нещо различно на чалга-небосклона – прекрасна, натурална, различна! Сега не просто се нареди сред перхидролките и силиконките, но не научи най-болезнените уроци в шоубизнеса.
анелия
Докато на младини беше с безукорно поведение, може би, защото беше и омъжена, на тридесет е се държи като разюздана тийнейджърка! Феновете в известно столично заведение я видяха пияна и плюеща като каруцар, възмущават се от paparazzi.bg.

„Не че не сме я виждали и друг път сгрешила с по няколко питиета, но това е вече прекалено!”, дивят се огорчените й почитатели. За утехата на тези от тях, които не вярват на очите си ще кажем, че любимката им и съвсем трезва има гафове! Никой още не е забравил как пя по санитарен продукт за „онези дни” в месеца!

Така, че подпийнала и плюеща – какво толкова?! Най-много да не стигне класата на категорични легенди като Глория и Ивана, например!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар