Ани Хоанг не е вярна на Люси

Пада си по мачовци с коремни плочки

Новоизлюпената изпълнителка Ани Хоанг демонстрира твърде непристойно поведение на участието си в заведението на Коцето в Студентски град – пише „България днес”. Певицата с виетнамска кръв, която се води официална половинка на режисьора Люси Иларионов, цяла вечер се опипваше с двама от танцьорите на сцената – отбелязва изданието.

Ани Хоанг

Ани позволяваше танцьорите да я опипват (сн. Диско.БГ)

„Иначе навсякъде обяснява, че харесва дебелия Люси и си го обича, а всъщност си пада по млади жребчета” – коментираха с ирония някои от присъстващите клиенти в заведението.
Това не е първият случай, в който Ани Хоанг злепоставя приятеля си в обществото. Преди време тя лъсна без дрехи във фотосесия с колегата си Крум, като снимките изглеждаха провокативно интимни. Тогава Люси си затвори очите и заяви, че да бъдеш провокативен, е част от поведението на артиста.
Феновете твърдят, че певицата изневерява на Люси и е с него единствено заради безплатните клипове, които й прави.

Ани Хоанг не е вярна на Люси
Гласувайте за статията

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ани Хоанг не е вярна на Люси”

  1. gn

    окт. 26. 2013

    Ако четеш това значи си обречен завинаги! Ако не сложиш това на 10 различни страници проклятието ще те застигне. Времето ти тече, така че по-добре побързай. Имаш време до 22:00 часа. Ако не го направиш някой от семейството ти ще умре..

Добавете коментар