Моника Валериева призна за близостта си с Валери!

Моника Валериева призна за близостта си с Валери!
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева втрещи аудиторията с признанията си

Моника Валериева повдигна завесата около познанството си Валери Божинов – все още настоящ съпруг на Николета Лозанова.

Моделката бе гост в „Горещо“, където бе подложена на кръстосан разпит от водещата Венета Райкова. Красавицата отговори и на най-пикантните въпроси, които си задаваха всички, относно отношенията й с футболиста. Още в самото начало брюнетката започна с думите, че няма нищо общо с Валери, че го познава, но интимни отношения не били имали.

Моника Валериева

Моника призна доколко се познава с Валери

Дотук добре, но всички ние познаваме стила на Райкова, която винаги успява да провокира и предразположи гостите си така, че да си кажат нещата, та било то и само с очи и жестове.

Точно така се случи и с Моника. След като Венета започна да я разпитва за снимката със сърцето и инициалите МВ, както и за снимката на колата на Валери пред дома й, Моника започна да увърта. Коментарът й за сърцето и инициалите бе, че Валери нямал до скоро фейсбук профил и търсил контакт. Затова лайквал снимки и коментирал, а тя пък от своя страна изтрила поста си, тъй като усетила какво може да се случи. „Да, бе, да и как така точно нейните снимки коментира, че и сърчица и пускаше, стига глупости“, коментират зрители.

И ако тук някак си моделката все пак успя да хвърли прах в очите на зрителите, то с изказването, че не помни какво се е случило в деня, когато са снимали колата му пред дома й, вече предизвика бурни насмешки. Горещата водеща я зарина с канонада от въпроси от типа на: „Значи все пак с Валери се познавате по-добре, той е идвал до дома ти, но ти твърдиш, че не е идвал, тогава къде се видяхте, на някое барче може би?“. При което единственото, което Моника успя да „съчини“, както твърдят зрители, бе, че не си спомня какво е станало в този ден. Тези нейни издайнически жестове и мимики накараха мнозина да смятат, че Моника крие цялата истина, защото не иска да си навлича гнева на Николета.

С тези скрити признания Моника накара зрителите тотално да се уверят, че игра между нея и Валери всъщност е имало, но дали наистина е така, ние от kliuki.bg не можем да твърдим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар