ДОЛНО! Лияна използва детето си, за да се докопа до финала!

ДОЛНО! Лияна използва детето си, за да се докопа до финала!
5 (100%) 1 vote

Лияна премина всякакви граници

Фолк дивата сътвори поредната си лъжа в къщата на ВИП брадър. Това, разбира се, не й се случва за път, но сега Лияна надмина себе си. Драмата й бе свързана не с кого да е, а със собственото й дете. Тя зарида на всеослушание, че ще й вземат дъщерята, с което за пореден път си просеше съжаление от страна на съквартирантите и зрителите.

Лияна и Дениз

Лияна излъга на гърба на дъщеря си

Днес по обяд мълвата гръмна, че Лияна ще остане без дъщеря си. Махмуд искал адреса на детето, а фолк дивата веднага сътвори историята, че бившият й има користни цели и крои да вземе детето.

Различното обаче е, че никой няма да взима детето й, научаваме от HotArena.net. Близка до фолк певицата разкрила за изданието, че бащата на малката Дениз Махмуд изобщо не таи такива намерения, каквито бяха описани от Лияна. Оказва се, че той просто е искал да провери къде се намира ресторантът, където малката празнува рождения си ден на 11 октомври, за да може да я изненада с подарък. Точно това е споделила и малката Дениз на майка си, но уви, явно Лияна е тази, която има користни цели.

Все пак остават две седмици до финала на ВИП брадър и може би това е тайното оръжие на певицата, за да се задържи до края. А и историята помни колко много се толерират ревльовците и онеправданите, защо пък и Лияна да не се облажи…

Но да използва детето си пък, е вече прекалено, коментират хейтъри…

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “ДОЛНО! Лияна използва детето си, за да се докопа до финала!”

 1. Maria Todorova

  окт. 27. 2013

  Мира, Мира , на Уръжие!:)

 2. веско

  окт. 27. 2013

  лияна е много готина

 3. 15899

  окт. 27. 2013

  Кого заблуждава, та нали тя живее в апартамента оставен и от Махмуд. Хайде стига с тези игри и лъжи.

 4. долна жена

  окт. 27. 2013

  Питайте я коя е Лора ?
  Бившата бременна жена на Махмуд, която Лиана раздели в 6 месец от бременноста и .

 5. iha

  окт. 29. 2013

  Тази жена се показа като психично болна. В историята с Тервел постоянно се изменяше. Ходеше едно говореше, уж да да права си, после хоп като ощипана на другите започва – ама тя сега защо така ми говори. После пък на Ваня разправя той е свободен що пък да не правим нещо, след малко пък пред другите – ама ние нищо не правим, той си има жена. Абе умопобъркана. Да не беше влизала в къщата, развали ми мнението за нея. И физиономията й една такава болна суха, нищо общо с това от клиповете

Добавете коментар