Ето до къде стигна сцената между Лияна и Тервел под душа!

Ето до къде стигна сцената между Лияна и Тервел под душа!
4.3 (86.67%) 3 votes

Ето как завърши горещата сцена между Тервел и Лияна под душа!

Всички фенове и зрители на риалитито ВИП Брадър са потресени от случващото се в Къщата. Някои от съквартирантите се оказаха доста разкрепостени и не можаха да сдържат напиращите ги емоции. Въпреки че редакторите на риалитито пазят в строга тайна случващото се в Къщата, вече цялата аудитория знае какво се случва между брадърите Тервел и Лияна, които наистина взривиха медийното прастранство.  liqna

 

Ето че любовната искра, която пламна между боксьорът ни Тервел Пулев и певицата Лияна се оказа наистина фатална. Двамата не можаха да устоят на изкушението и се отдадоха на напиращите ги страсти. До вчера това бяха само слухове, но днес вече всичко е истина…. Това стана ясно снощи след предаването „Горещо“ по Нова Телевизия, където водещата Венета Райкова разкри доста пикантерии около случващото се в Къщата. Това обаче не може да се каже за гостът й Павел Чернев, който не проговори и дума за чалгаджийката Лияна, с която бяха в доста добри отношения в Къщата.

Сега вече всички могат да бъдат сигурни каква е причината така внезапно да прекъснат скандалните кадри с Лияна и Тервел в банята, пише Hotarena.net. След като Райкова потвърди, че операторите на риалитито уверяват, че Тервел и Лияна се отдадоха на горещи страсти, всички се досещате как е завършила скандалната сцена.

Цялата аудитория е потресена, никой не вярваше, че Лияна и Тервел ще стигнат дъното, но уви никога не казвай никога….

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар