Глория най-после смачка Цеца Ражнатович! Ето как! (СНИМКИ)

Глория най-после смачка Цеца Ражнатович! Ето как! (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Капиталът, мащабите на пазара, любовите на сръбкинята са повече, но поколението….

Глория трябваше да почака двадесет години и да…роди дъщеря, за да отбележи триумф над посестримата си Цеца Величкович-Ражнатович!

Ангелогласната русенка, въпреки доказания си професионализъм, перфекционизъм и стаж, не можа да надвие сръбкинята досега. Причината е проста – не става въпрос за качество, а за мащабите.

Българският пазар е в пъти по-малък от този на съседите. Те са прословути шовинисти, докато Гло трябваше да се справи с нихилизма на своите. Хонорарите са различни и от там – средствата за инвестиране. Голямата любов на Цеца беше с огромно влияние на Балканите, докато тази на Глория беше Цар само в собственото си царство и т.н.

Въпреки поразителните прилики в биографията им, сръбкинята успя да стане най-продаваната певица на полуострова, докато нашенката се примири с престрижа да е най-популярната българска изпълнителка сред новото поколение.
simona-asq
Но дойде денят за разплата, както се казва! Хубавата щерка на Цеца разхвърля дрехи и подхвана предизвикателни чупки във Фейсбук. Анастасия много си я бива – изглежда точно като майка й, когато стартираше в шоубизнеса. Но от kliuki.net хвърлиха кратък поглед на снимките на Симона Загорова и резултатът е еднозначен! Не че „нашето гардже” не се е правило на кифла в социалните мрежи, но напоследък разцъфтя!
гло-симона
Ceca-i-Anastasija-610x458-e1347270620551

Само на 17, а вече фатална красавица!

Само на 17, а вече фатална красавица!


Наред с безспорната красота, няма човек, който да не е убеден в убийствения талант на щерката на Глория. А такова нещо смуглата Анастасия не е показвала! Плачи, Цеца, плачи! Кой сега е №1?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

8 коментара по “Глория най-после смачка Цеца Ражнатович! Ето как! (СНИМКИ)”

 1. Coco

  окт. 28. 2013

  Не сте наред, ама това си го знам отдавна. Ако си мислите, че това недоразумение Глория и още по-голямото недоразумение – зле възпитаната ѝ и грозновата дъщеря Симона – могат да стъпят и на малкото пръстче на сръбкинята, значи сте спали на течение, завити с мокри вестници. Пожелателното във вашето „зурналистическо откровение“ е повече от обстоятелственото. Сръбкинчето е поне естествено, за разлика от това нашенското с оскубаните вежди до челото, заспалата физиономия и твърде пошлото поведение за тази възраст. Да бяхте сравнили поне с дъщерята на Ивана, момиче – красиво, добре възпитано, умно и амбициозно и далеч в касацията пред сръбкинчето – щеше да застана плътно зад писаниците ви, но сега…смешни сте! Дори самият дух на статията ви е банален. Присмяхте се на сръбския шивинизъм, ама вашето удари дъното направо. И да, не че нашето гардже си е наше, ама бъдете поне обективни, което все не ви се удава, че това момиче Симона се излага, а майка му, още повече, дето допуска това. Фатална красавица – Боже, Господи, и от очила ли имате нужда вече?!

 2. Теодора

  окт. 28. 2013

  Ебати глупавия материал. Сигурна съм, че дори този, който го е писал не може да си го разбере.

 3. Име (задължително)

  Ное. 04. 2013

  а

 4. Име (задължително)

  Ное. 04. 2013

  анастасия е много хубава малката симона е бъдеща проститутка като майка си няма нищо естествено и чисто в нея

 5. Име (задължително)

  Ное. 19. 2013

  Напишете вашия коментар тук…

 6. Име (задължително)

  Ное. 20. 2013

  Вие не сте добре да пишете такива глупости без да имате представа за сценичните изяви на малката Анастасия – едва 5 годишна изпълнява на английски език с отличен акцент песента за истинската принцеса Анастасия – Once upon a december / Някога през декември/. Като гледах клипа, то беше преди много години, направо настръхнах. Това дете има талант. А за Симона – не се учудвам , че майка и се опитва да я лансира и да и прави реклама с дуети, за да пробие. Няма място за сравнение на двете фамилии като цяло – нито певиците са на едно ниво, нито децата им, да не говорим за мъжете им :)))

 7. Име (задължително)

  Ное. 20. 2013

  Особено пък заглавието – „Глория смачкала Цеца Ражнатович“ – сигурно Глория Ви е платила , за да напишете тази статия ??? Направо сте смешни!!!

 8. Аз

  авг. 27. 2016

  Просташко,амбициозно,лустросано…и без покритие!

  Цеца е НЕДОСТИЖИМА!

Добавете коментар