Моника стана най-вървежната след участието си при Венета Райкова

Моника си направи златен пиар на гърба на Валери Божинов

Блестящ медиен план осъществиха Моника Валериева и водещата Венета Райкова. Тв водещата вдигна рейтинга на предаването си до небесата като спряганата за нова любима на Божинов Моника и отново нанесе тежък удар по телевизионната си конкурентка Николета Лозанова.
Дивиденти от ситуацията обаче спечели и Моника Валериева, която след участието си в „Горещо” вдигна цената си и сега е най-вървежната необвързана дама в светските кръгове. Тя отрече да е причина за раздялата не Валери и Николета, отрече да е имала интимни контакти с Божинов и изобщо се направи на „света вода ненапита”, както се и очакваше.

Моника Валериева

Моника показва прелести

„Не съм жената до Валери (името на футболиста в предаването бе нарочно заглушавано с пегел заради съдебните заплахи от страна на Божинов), не съм имала интимни контакти с него. Не съм ходила в апартамента му, нито той е идвал у нас” – изрече наизустените реплики 23-годишната изкусителка от Перник.
Суетната Моника обаче посвети интервюто на себе си, като много умело си направи пиар на гърба на Валери Божинов и в крайна сметка успя да постигне целта си – показа прелестите си на цяла България и прикова вниманието на богатите мъже от цялата страна – коментира изданието „България днес”.

Моника стана най-вървежната след участието си при Венета Райкова
Гласувайте за статията

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар