Лъснаха още тайни от миналото на Николета Лозанова

Николета е била побойница като тийнейджърка

Най-одумваната плеймейтка Николета Лозанова се оказа истинска побойница в тийнейджърска възраст – разбираме от страниците на „България днес”. Все още законната жена на Валери Божинов е раздавала шамари на свои съученички в гимназията в Пловдив – свидетелстват нейни връстници. Тя била сред най-отворените мадами в местното школо „Константин Величков”.

Николета Лозанова

Николета раздавала шамари на съпернички

Николета Лозанова и компания нахакани момичета дебнели своите жертви не в класните стаи, а по нощните заведения – отбелязва изданието. Най-често конфликтите били заради мъже.
„Още от малка си беше амбицирана да успее. Винаги сваляше най-готините момчета в града и някоя докоснеше ли ги, ставаше страшно” – разказват близки нейни приятелки от Пловдив.
Едва 18-годишна, Николета оплита в мрежите си вратарчето Ники Михайлов. Тя го води в Пловдив и го показва по заведенията като нейно завоевание, но на никоя не позволяваше да говори с него – издават старите й дружки.

Лъснаха още тайни от миналото на Николета Лозанова
Гласувайте за статията

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Лъснаха още тайни от миналото на Николета Лозанова”

  1. mda

    окт. 29. 2013

    То затова когато Алисия взе Ники Михайлов, Николета газ пикаеше! Сега става ясно, защо ГниЛо толкова се беше насъскала… наранено достойнство и тва я съсипа. Тази е за доктор!

Добавете коментар