Вижте какво подари леля Пипа Мидълтън на племенника си! (ФОТО)

Вижте какво подари леля Пипа Мидълтън на племенника си! (ФОТО)
Гласувайте за статията

По-малката сестра на Кейт Мидълтън – Филипа, популярна повече като Пипа Мидълтън, направи за кръщенето на племенника си – принц Джордж, един доста странен подарък.

Тези сребърни отливки от ръцете и краката на принца струват 11 000 долара

Тези сребърни отливки от ръцете и краката на принца струват 11 000 долара

Царственият мъник със сигурност няма да се зарадва на подаръка дори след няколко години. Той е, меко казано, доста странен, коментират от woman.ru.

Може би си мислите, че жена като Пипа, която се счита специалистка по уреждането на светски сбирки, ще да е много навътре по тема като избор на подарък за подобен случай. Мислете си каквото искате – а сега вижте какъв е подаръкът: ето го!

Леля Пипа бе и една от кръстниците на Джордж

Леля Пипа бе и една от кръстниците на Джордж

Ако се чудите за какво става дума – малко пояснение: това са отливки от сребро, които запечатват в благородния метал ръчичките и крачетата на Малкия принц! Не ви ли стои някак варварско?

За да се направят подобни отливки, “героят” трябва да държи ръцете и краката си неподвижни в продължение на 30 секунди. Държи ги потопени в специален желатинов разтвор. Само си представете, че става дума за едно енергично тримесечно момченце! Но както и да е – ако е имало някакви трудности, то те са били за сметка на компанията Wrightson and Platt. Именно тя е специализирана в изработването на подобни реликви, които – според традицията – запечатват по този начин моменти от живота на един или друг човек. Материалът, от който се правят отливките, може да е различен. Ясни са две неща: че Пипа следва някаква традиция и подаръкът не е просто нейна приумица. И още – че отливките от крайниците на един бъдещ крал не могат да са от някаква проста сплав. Така на леля Пипа й се наложило да се бръкне с 11 000 долара, за да могат майсторите спокойно да работят със сребро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар