ЗЛОВЕЩО! Прокоба ли виси над „Биг Брадър”?! Златка изгуби татко си!

ЗЛОВЕЩО! Прокоба ли виси над „Биг Брадър”?! Златка изгуби татко си!
Гласувайте за статията

От шоуто май още не са съобщили на хубавицата, която трябваше да бъде в ролята на тризначките в предишното шоу

Златка Димитрова изгуби баща си, а още не са й съобщили ужасяващата вест.

От шоуто може да опитат поне в болката на раздалата се за рейтинга им красавица да бъдат тактични и да не спечелят от нея, но не се и знае. Злати влезе в Къщата по примера на тризначките, които трябваше да направят от „ВИП-” към „Ол старс-” сезона. Всички обаче знаем какво се случи там!

Един от участниците влезе променен, помъдрял и изпълнен с разбиране към всички, но преживя най-големия ужас в живота си. Дими загуби детето си, докато беше в Къщата. Продуцентите проявиха такт, не споделиха и не излъчиха нищо, но повторилата се трагедия притесни фаталистите!
златка1
Зрителите знаеха доста преди Златка, че баща й е жертва на недоразумение или лекарска небрежност. Както „Флагман” писа художникът Димитър Димитров – Мутата бил открит в безсъзнание и откаран в болница. Там го помислили за припаднал от алкохол, но само настояванията на близките му принудили персонала да му обърнат внимание.

Прегледа установил 200-грамов хематом и въпреки спешната операция след това не се подобрявал. Наложила се двойна ампутация, но резултат нямало. Днес на обед издъхнал.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “ЗЛОВЕЩО! Прокоба ли виси над „Биг Брадър”?! Златка изгуби татко си!”

  1. Velichka Nedialkova

    Ное. 04. 2013

    EE mnogo-ZLOVESHO!!!!! Samo na ZLATKA ba6ta i e po4inal!!!! Mnogo vajno!!!

Добавете коментар