Мария vs. Новата на Митко Андонов! С коя уцели шестицата бизнесменът?! (СНИМКИ)

Мария vs. Новата на Митко Андонов! С коя уцели шестицата бизнесменът?! (СНИМКИ)
3 (60%) 1 vote

Когато парите излязат през вратата, любовта излита през комина…в повечето случаи

Докато Мара Отварачката се прави на класна дама, бившият й съпруг сви гнездо с истински диамант!

Митко Андонов е един от тези, за които се потвърждава поговорката „Всяко зло за добро!” Младият мъж беше сериозно засегнат от финансовата криза. Това не само му попречи на бизнеса, но и му коства брака, както всички знаем!

Апетитното миньонче и фолк-фурия отдавна разправяше, че е материална жена и парите са й важни, но не взимахме сериозно думите й. Все пак тя биеше тъпан как с Митака усетила какво е усещането за „УАУ”-емоция в леглото, идвал от прекрасно семейство, бил начетен, много образован и отличник в университета, а за капан на всички екстри й подари най-вълшебните романтични мигове. За него Мария поведе успешна битка да стане майка и животът беше по-хубав от песен!
DIMITAR_ANDONOV
Уви! Всичко се сгромоляса с трясък! Единственото хубаво в развода им беше, че беше опазен от всякаква публичност! За награда съдбата ги ощастливи и двамата – всеки си намери „еша”.
Mitko-3

Mitko 2

Mitko

Марчето попадна на безумно щедър дундьо, който й задоволява капризите, за да има неограничен досег до силиконите по тялото й. Митко пък се радва на щастие със своята естествено красива Ники, разказват от kliuki.ws.
gushterov
Hristiyan-Gushterov-i-Maria-3

Никол също му роди детенце, но не е тръгнала да разправя, че иска да роди естествено заради възможността да изпита най-големия „О” за жената, както се изцепи бивашата му! Тя отглежда момченцето им, не е публична личност и изглежда като спътница в добри и лоши дни за веки мъж!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар