Къщата на ВИП Брадър ще се разцепи! Вижте кой влиза в шоуто!

2

Звездата на Русата Златка отново грейва на хоризонта

Русата Златка сама се постави в медийна изолация през последните години. Звездата й обаче отново грейва на медийния хоризонт, след като се разбра, че именно тя влиза в Къщата на ВИП Брадър.
Замисълът на продуцентите бил в риалитито да присъства не една, а две плейметки. Той обаче едва ли ще се осъществи, тъй като лична трагедия настигна семейството на Черната Златка и тя едва ли ще продължи в шоуто.
Двете Златки не се долюбват от години, защото навремето са били последователно гаджета на Благой Иванов-Багата – припомня „България днес”.

Златка Райкова
И Златка ще го играе изкусителка в Къщата

Русата Златка дълго се бе покрила от вниманието на медиите, но преди седмици името й отново влезе в жълтите хроники. На едно награждаване ММА боецът Георги Валентинов публично я обяви за своя дама и това веднага привлече медийния интерес.
Любопитна подробност е, че само преди седмица Златка Райкова обяви, че няма никакво намерение да се завръща в светския живот. Хонорарът на „ВИП Брадър” вероятно е бил доста съблазнителен, за да накарат блондинката да преосмисли ценностите си.

[kkstarratings]

2 коментара
  1. Петева Петя казва

    Още една ВИП курва влиза.

  2. Марин казва

    Коя в къщата не е такава с малки изключения.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.