Лияна изкуши мъжете в Къщата на ВИП Брадър!

Лияна изкуши мъжете в Къщата на ВИП Брадър!
4.5 (90%) 2 votes

Лияна остави мъжете в къщата без дъх!

Фолкаджийката Лияна определено изкуши всички мъже в Къщата с последната си изцепка. Красавицата се хвана да мие прозорците в Къщата, но очевидно доста се престара с чистенето и в момента, в който се наведе, невероятна гледка лъсна за мъжките очи. Прилепналото клинче на Лияна не остави нищо скрито покрито както за съквартирантите, така й за зрителите на риалитито.

Изкуши мъжете в Къщата!

Изкуши мъжете в Къщата!

Ето че в Къщата на ВИП Брадър започна да става много напечено и след тези изпълнения на певицата Лияна страстите между съквартирантите се разпалиха с пълна сила, писа Кliuki.ws. Пищната изпълнителка не спира да си показва прелестите, дори когато чисти и върши домакинска работа в Къщата. Лияна реши да измие стъклата на ВИП Къщата, но облеклото й се оказа прекалено неподходящо за тази цел. В момента, в който чалга звездата реши да клекне, за да измие скъклото до долу, впитото й клинче се смъкна фатално надолу и бельото й излезе на показ.

LiliМъжете, които бяха около певицата, докато чисти, не останаха безразлични към горещата гледка и дори един от брадърите си позволи да дръпне закачливо прашките на певицата. Феновете и почитателите на певицата също оплакнаха погледи по съблазнителното бельо на изпълнителката Лияна. Нещо обаче странно направи впечатление на всички… Дори и след като разбра, че бельото й е лъснало на показ, чалгаджийката Лияна не направи нищо, за да го скрие. По всичко личи, че певицата има стратегия и си я следва все по- старателно…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар