Колко пъти Виктория Бекъм си сменя бюста? (ФОТО)

Колко пъти Виктория Бекъм си сменя бюста? (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Истинско удоволствие е да наблюдаваш какви метаморфози претърпява бюстът на госпожа Бекъм!

Виктория Бекъм отново е много женствена

Виктория Бекъм отново е много женствена

Бюстът на бившата „спайска” ту се издува – ту се спихва и смалява, ехидничат от www.woman.ru. Ако съдим по последните снимки на Вики Бекъм – „той” отново е пораснал и радва окото с пищните си извивки.

Нямам импланти, твърди бившата спайска

Нямам импланти, твърди бившата спайска

Виктория Бекъм обича да прави експерименти с външността си. Това се наблюдава най-вече в стилното й облекло, но не само! Бекъм подхожда с ентусиазъм и към промените на тялото си – макар да настоява, че всичко по нея си е естествено и от природата. Промените в бюста й обаче са така видими, че никой не вярва на подобни твърдения.

Ето и сега: след като доста време Виктория показваше почти плоска гръд, на купона на Vogue и Совета на модните дизайнери формите й изведнъж напъпиха и разцъфтяха. Това не мина незабелязано – още повече, че Вики бе облечена в елегантна черна рокля с прозрачни детайли на пазвата. Оригинална и интересна кройка – но кой ти гледа кройката!

Бюстът на популярната футболна съпруга привлече вниманието още през 1999 година. Тогава се заговори, че Вики се е отбила при пластичния хирург и си е тръгнала оттам с чашки пети размер.

Това същият естествен бюст ли е?

Това същият естествен бюст ли е?

Темата бе коментирана напоително и очевидно на Виктория това не й хареса. Ето какво направи тя: отново отиде пак на доктор и бюстът й видимо се „стопи”. Според The Sun големите импланти на Вики са били заменени с по-малки, които не бият чак толкова на очи.

Очевидно този период е отминал и 39-годишната г-жа Бекъм отново иска да пъчи по-сочни форми.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар