Майкъл Дъглас отново надяна халката! Не е за вярване, че пак му простиха!

Когато става въпрос за интересни любовни двойки, можем веднага да се сетим за холивудските звезди Майкъл Дъглас и прелестната Катрин Зита-Джоунс. Двамата имат разлика от 25 години, но любовта им не се влияе от тези неща. След кратка раздяла, те отново са по-влюбени от всякога. Очевидци твърдят, че по време на премиерата на "Лас Вегас" Дъглас е носил своята брачна халка. Нещо, което през последните месеци не бе правил. Това бе определено от мнозина за официалното събиране на двете звезди.

[caption id="attachment_299946" align="alignright" width="300"]Катрин Зита-Джоунс пак прости на Майкъл Дъглас Катрин Зита-Джоунс пак прости на Майкъл Дъглас[/caption]

Катрин Зита-Джоунс се омъжи за своя колега Майкъл Дъглас преди 13 години. Сватбата им би всички рекорди на хотела "Плаза" в Ню Йорк, тъй като за нея бяха похарчени умопомрачителните 1.5 милиона долара. Майкъл и Катрин имат две деца, но изневерите на актьора донесоха многобройни сътресения на техния брак. Все пак обаче хубавицата е решила да даде последен шанс на своя съпруг, пише "Дейли Мейл". Да се чуди човек как може един мъж да има до себе си жена с 25 години по-млада и да не я пази с всички сили. Холивудският начин на живот обаче винаги може да ни изненада.