Анелия с шокиращо действие на колене

Анелия с шокиращо действие на колене
3.8 (76%) 5 votes

Коко Динев видял нещо ужасно

Най-после стана ясно защо футболният бос Коко Динев е изхвърлил красивата певица Анелия. Причината, както може би се досещате, е изневяра. Но не каква да е изневяра, а с Георги Илиев. Шокиращото събитие се разиграва в тоалетната на популярния някога столичен нощен клуб „Домби“. Начинът на самата изневяра също е доста интересен. Не става въпрос за обикновено плътско удоволствие. Всъщност Анелия е била застанала на колене и е ощастливявала Жоро Илиев. В този момент Коко Динев нахлул в тоалетната и какво да види – съпругата му е коленичила пред собствения му кръстник от сватбата.

Anelia shokira Bulgaria na kolene

Анелия се занасяла с Георги Илиев, за ужас на Коко Динев

За разлика от друг път, Коко не посмял да се прави на мъж и приел всичко равнодушно, защото знаел, че Георги Илиев е с доста по-голям авторитет сред средите, в които се движат и двамата. Динев уж простил, но само след няколко месеца той вече се развеждаше. Причината е повече от ясна. Коко Динев никога не успял да забрави гледката от талетната на софийското заведение.

Все пак не можем да кажем, че футболният бос не си отмъщаваше на Анелия през годините им на съвместен живот. Известни са многобройните случаи, още преди този с Георги Илиев, в които фолк дивата беше брутално пребивана от своя съпруг. Затова всичко се връща на този свят.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Анелия с шокиращо действие на колене”

  1. Галина Ангелова

    Ное. 04. 2013

    test.zalata.net

Добавете коментар