Първите думи на Мишо Шамара извън Къщата разкриха много истини

Първите думи на Мишо Шамара извън Къщата разкриха много истини
5 (100%) 4 votes

„ВИП Брадър“ остана без Мишо Шамара, но истината лъсна и шокира мнозина

Излизайки от Къщата на „ВИП Брадър 2013“, Мишо Шамара не изневери на стила си да казва истината, или поне това, което той мисли. Рапърът застана пред водещия Ники Кънчев само преди минути, но не пропусна да обяви за пореден път любимеца на зрителите Пламен за недостоен да спечели шоуто. Според Мишо, човек без елементарни знания за своя произход и история няма място на върха в предаване като „ВИП Брадър“.

Мишо Шамара излезе от "ВИП Брадър", но отново не пожали Пламен

Мишо Шамара излезе от „ВИП Брадър“, но отново не пожали Пламен

Припомняме, че Пламен се изложи доста, след като не успя да отговори пред цяла България на лесни въпроси като цялото име на Васил Левски или пък годината на създаване на България.

Освен видимата си неприязън към Пламен, Мишо Шамара сюрпрезира г-н Кънчев и с подхващането на темата за политиката. Той обяви българския народ за тотално оглупял, щом желае да свали правителството „Орешарски“, тъй като това би върнало Бойко Борисов на власт, а той бил жесток диктатор.

Все пак на всички стана ясно, че на Мишо Шамара не му се излизаше от „ВИП Брадър“. По време на гласуването той бе необичайно кротък, но това не трогна зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Първите думи на Мишо Шамара извън Къщата разкриха много истини”

 1. Име (задължително)

  Ное. 04. 2013

  Соц ша

 2. Поли

  Ное. 05. 2013

  Това нищожество отдавна трябваше да си излезне.

 3. Natalia Spasova

  Ное. 05. 2013

  Изцяло поддържам мнението на Мишо Шамара относно оглупяването на българския народ ! Оставихме се на циганите да определят политическия живот в държавата ни и стигнахме дъното за голямо наше съжаление !

 4. юлия кръстева

  Ное. 05. 2013

  чудя се какъв ВИП е тоз Шамар…..ако беше на мястото на Пламен сигурно нямаше да отговори вярна и на два въпроса,а и не само той!

 5. Jona Buburok

  Ное. 05. 2013

  Егати Градинския Гном е тоя … не вижда ли че хората го намразиха и го изритаха … тъпака иска комунягите и фесовете … който и друг да е се по добре ,хората избори искат , а там който победи нека управлява , а не като сега некви лузари да ни клатят

 6. Нина Иванова

  Ное. 05. 2013

  Когато ябълката е на високия връх на дървото и не може да се стигне, я замерят с камъни за да я съборят….Мишо и Ваня се скъсаха от хвърляне на камъни….

 7. Име (задължително)

  Ное. 05. 2013

  naroda ni e tap kakto podkrepqt tapiq plamen taka izbipat i tapi politici da ni opravlqvat zatova nqma da stignem d nivoto na drygite darjavi sami si go pravim nikoi ne ni e vinoven

Добавете коментар