Докато Медаров се прави на патрон в Къщата, Фани страда!

Пламен Медаров отново излетя на седмото небе снощи, когато по време на предпоследните елиминации в Къщата на Вип Брадър той разбра, че е събрал най-голям процент от гласовете на зрителите. Бизнесменът от Нова Зеландия не свали самодоволната усмивка от лицето си, дори и след като разбра, че жена му Фани има сериозни проблеми.

За това го уведоми лично Златка Димитрова, която е приятелка с Фани. Тя съобщи на Пламен, че хората, които той уж оставил да се грижат за Фани и сина му, не само не го направили, но причинили нещо лошо на младата жена. Злати не можа да разкрие в детайли какво точно е извадило Фани извън релси, но загатна, че е свързано с един от приятелите на Медаров.

plamen_i_faniПроблемът на Фани не е здравословен, а от друго естество. А коментари в мрежата дори навеждаха на мисълта, че въпросният приятел е опитал да се възползва от нея. Дали физически или чрез бизнес далавера, остава само да гадаем. Но истината е, че докато Пламен се забавлява, Фани страда.

Тя била изпаднала в сериозна нервна криза и само помощта на близките й хора успяла да я стабилизира.

Едно обаче е гарантирано. След излизането си от риалитито Пламен ще трябва да застане срещу жена си и да си понесе отговорността за всичко, което тя е изнесла на гърба си заради жаждата му за слава.