Нещо неприятно се случи с жената на Пламен!

Нещо неприятно се случи с жената на Пламен!
4 (80%) 4 votes

Докато Медаров се прави на патрон в Къщата, Фани страда!

Пламен Медаров отново излетя на седмото небе снощи, когато по време на предпоследните елиминации в Къщата на Вип Брадър той разбра, че е събрал най-голям процент от гласовете на зрителите. Бизнесменът от Нова Зеландия не свали самодоволната усмивка от лицето си, дори и след като разбра, че жена му Фани има сериозни проблеми.

За това го уведоми лично Златка Димитрова, която е приятелка с Фани. Тя съобщи на Пламен, че хората, които той уж оставил да се грижат за Фани и сина му, не само не го направили, но причинили нещо лошо на младата жена. Злати не можа да разкрие в детайли какво точно е извадило Фани извън релси, но загатна, че е свързано с един от приятелите на Медаров.

plamen_i_faniПроблемът на Фани не е здравословен, а от друго естество. А коментари в мрежата дори навеждаха на мисълта, че въпросният приятел е опитал да се възползва от нея. Дали физически или чрез бизнес далавера, остава само да гадаем. Но истината е, че докато Пламен се забавлява, Фани страда.

Тя била изпаднала в сериозна нервна криза и само помощта на близките й хора успяла да я стабилизира.

Едно обаче е гарантирано. След излизането си от риалитито Пламен ще трябва да застане срещу жена си и да си понесе отговорността за всичко, което тя е изнесла на гърба си заради жаждата му за слава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Нещо неприятно се случи с жената на Пламен!”

 1. mim

  Ное. 05. 2013

  🙂

 2. az

  Ное. 05. 2013

  Това са пълни глупости! Тя дори и да е преживяла сега някакви беди,не е заради него. На много жени мъжете им не са до тях, работят в чужбина примерно. Той нито я е обиждал, нито й се подигравал нещо. Каквото и да преживява тя, не е от него

 3. тя

  Ное. 05. 2013

  Хем близките на Фани не се грижат за нея ,хем ако не били те нямало да преодолее кризата .Вие осъзнавате ли това, което пишете изобщо .Много глупава статия.Луд е тоя, който ви плаща заплатите ,некъдърници такива.

 4. Даниела

  Ное. 06. 2013

  Поредната манипулация…

Добавете коментар