Потвърдено: Разкриха огромните лъжи на Йоана! Тя се срина!

Потвърдено: Разкриха огромните лъжи на Йоана! Тя се срина!
5 (100%) 2 votes

Певицата, която вече се нарича Йоко, е много зле

Любимката на Пламен Медаров от Къщата на Вип Брадър – Йоана, е много зле. И това не е поредният разтегнат от медиите локум, а самата истина. Потвърдена от лекари.

Състоянието на Йоана се разкри в мига, в който тя беше уловена в няколко абсурдни лъжи. На два пъти през последните дни тя излъга Нова телевизия, че ще се появи в ефира й. Срещите бяха планирани, но певицата не дойде.

Другото, с което брутално измами зрителите и оклевети Тервел Пулев, бе историята, че боксьорът й е счупил ребро. Елементарна мисъл обаче доказва, че със счупено ребро човек не може да продължи ежедневието си по същия начин, камо ли да тича и да се кълчи в ритъма на музиката.

yoana_problemiДни след това сама се отказа от думите си така, сякаш нищо не е казала, а обвинението към Пулев е било детска игра. Постъпка, нормална за хлапе в предучилищна възраст, но не и за 36-годишна жена.

Йоана е зле психически – това обясниха експерти психолози, за които поведението на певицата започва да става опасно за самата нея. Не се знае кое е предизвикало нервния срив на Йоко, но ако не получи бърза и компетентна медицинска помощ, тя рискува да стигне до продължителен престой в болница.

Решаващото в момента е дали самата Йоко ще осъзнае и приеме проблема си, за да потърси помощ, или ще си скрие главата в пясъка, докато ситуацията не ескалира.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Потвърдено: Разкриха огромните лъжи на Йоана! Тя се срина!”

  1. детелина

    Ное. 05. 2013

    Важното,1е родителите и я подкрепят и мислят че е много яка.Харесвали и престоя в къщата!С това мнение само я объркват повече и наистина ще превърти!

  2. Петрова

    Ное. 06. 2013

    Е тая ми прилича на селска пръчка.

Добавете коментар