Свърши се! Николета и Азис си обявиха война!

Свърши се! Николета и Азис си обявиха война!
4.2 (84%) 5 votes

Приятелството на двамата беше дотук

Най-добрите приятели, почти братче и сестричка – като такива се определяха красавицата Николета Лозанова и фолк идолът Азис. Те неведнъж са разказвали как Костинбродският славей спи в дома на пловдивчанката, грижи се за детето й, пазарува й и какво ли не.

След като НиЛо и Валери Божинов се разделиха обаче, ясно пролича чии приятел е бил Азис в действителност. Всъщност той предпочита футболиста и го доказа категорично с множеството си постове и коментари под статии за семейство Божинови в социалната мрежа.

Докато Николета се пука от яд заради вниманието, което медиите оказват на съперницата й – модела Моника Валериева, то Азис реши да нагнети допълнително обстановката и да опъне нервите на Лозанова докрай. Забивайки нож в гърба й, певецът публично одобри евентуална връзка между Валери и Моника.

nikoleta_i_azisВъв Фейсбук той не пропуска да хареса всички новини, свързващи двамата в бурни отношения, но и на няколко пъти прибавя, че „не е само Моника“. Очевидно Азис е добре запознат с нощните преживявания на свободния вече футболист и не крие адмирациите си към тях.

Горделивата и ревнива Николета обаче е тотално избесняла и вдигна луд скандал на Азис като го застави да избира между нея и всички останали кандидатки за сърцето на Валери. При положение, че своенравният характер на Азис е известен на всички, лесно е да се предположи какво ще избере.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар