Венета Кръстева представя България по великолепен начин, след като пребори жестока болест

Красивата Венета Кръстева представя България в Москва на конкурса "Мис Вселена 2013". На финалите тя ще бъде облечена в хубава народна носия, с което се надява да покаже на света, че България е с богата и славна история. Венета спечели надпреварата "Мис Вселена България 2013" и така си спечели правото да спори за приза в конкурса на Доналд Тръмп, който за първи път е в Европа.

[caption id="attachment_300054" align="alignright" width="300"]Венета Кръстева беше болна от рак, но сега е Мис Вселена България Венета Кръстева беше болна от рак, но сега е Мис Вселена България[/caption]

Венета Кръстева призна преди няколко седмици, че е имала рак на гърдата, заради което е претърпяла болезнена операция. Както често се случва в тези случаи, болната гърда е била отстранена. Хубавицата обаче не желае да живее така и си е имплантира силикон, за да може няколко години по-късно да бъде избрана за номер едно у нас.

Само на 22 години, Мис Вселена България вече е преживяла много, но това не и пречи да покорява мъжките фантазии и да печели хиляди почитатели всеки ден. Нека пожелаем на това хубаво девойче успех на 9 ноември, когато ще се реши победителката в "Мис Вселена 2013". България има достойна представителка в лицето на Венета Кръстева.