Младоженците са по-влюбени от когато и да било, въпреки клюките по медиите

Още не беше минала сватбата на танцьорката Яна Акимова с бизнесмена Петко Димитров, когато медиите се заеха да ги "развеждат". Клюките заваляха една след друга и коя от коя по-ужасни. Ако дори четвърт от тях беше истина, то двамата да се бяха разделили още след първата брачна нощ.

Е да, но не! Семейство Димитрови са страшно щастливи и влюбени, и си го доказват взаимно всеки ден. Това, че Петко обсипва красивата си жена с подаръци, екскурзии до тузарски курорти и прочие, е съвсем ясно. Яна обаче показва любовта си по много спонтанен и сладурски начин. Като пример ще посочим начина, по който тя изненадва любимия си няколко сутрини поред.

Още щом стане от леглото, Петко вижда на масата чашата горещо кафе, която го очаква. А върху нея е залепена бележка с текст "Обичам те! Ти си ми слънчицето!".

petko_i_qna

Петко е толкова трогнат и щастлив от милото обяснение в любов на съпругата си, че собственоръчно увековечи изненадата си на снимка и я публикува в личния си профил във Фейсбук.

"Страхотно е да те събудят така!", написа Петко върху фотоса, а под него заваляха коментари на приятели, които пожелаха на младото семейство да остане толкова влюбено и щастливо дори след още 100 лета.