Съсипана е! Десислава не спира да плаче!

Съсипана е! Десислава не спира да плаче!
5 (100%) 6 votes

Певицата страда по Светлозар, защото още много го обича

Любимата на хиляди българи ангелогласна певица Десислава е тотално съсипана. Това довериха близки до нея източници. Чаровната Деси не спирала да плаче след краха на любовта си с ММА бореца Светлозар Савов, с когото имаше близо двегодишна пълноценна връзка.

Преди две седмици обаче Светльо изоставил Десислава, защото тя разбрала за наглите му изневери. Официалната информация е, че двойката е решила да преосмисли отношенията си с кратка почивка един от друг, но запознати твърдят, че решението на Светльо е окончателно, а Десислава не може да загърби мъката.

Всички са отлично запознати с факта, че тя беше изключително силно влюбена в бореца и разказваше смело за любовта си пред света. В момента Деси все още изпитва силни чувства към Светлозар, а изневерите му разкъсват сърцето й.

desislavaПрипомняме, че любовта между двамата се разгоря след като Светльо участваше във видеоклип на певицата, озаглавен „Най-неправилният мъж“. Искрата пламна още на снимачната площадка, а огънят между двамата бе толкова силен, че не можеше да се скрие от никого.

Какво ли ще стане тепърва и дали хубавата двойка ще се събере отново, няма как да не разберем.

А почитателите на Деси стискат палци и вярват, че каквото и да й донесе бъдещето, то ще бъде най-доброто за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Съсипана е! Десислава не спира да плаче!”

  1. Radosveta Karta

    Ное. 06. 2013

    ZA VSICKO DRUGO SE PLACE NO NE I ZA MAG!!!!

Добавете коментар