Неприятност в семейството на Димитър Бербатов!

Неприятност в семейството на Димитър Бербатов!
5 (100%) 3 votes

Случилото се стана изненадващо за всички

Неприятност помрачи усмивките в семейството на Димитър Бербатов. Майката на любимия футболист на нацията – Маргарита, беше уволнена от болницата в Благоевград, където дълги години работеше като старша медицинска сестра.

Новината за уволнението си тя научила вчера, когато й била връчена и официалната заповед за напускане на поста й в МБАЛ. Нейни колеги споделят, че тя останала силно шокирана от лошата вест и недоумявала защо се прави всичко това.

Единственото ясно е, че Маргарита получава заповедта за уволнението си скоро след като болницата е поставена под ръководството на новия директор като д-р Владимир Пандев, работещ като хирург.

Dimitar-BerbatovРодителката на Барбатов е уволнена като старша сестра, но дали ще бъде задържана на длъжността само като обикновена медицинска сестра, по настоящем е неизвестно.

Ситуацията наистина е конфузна за Маргарита, която е отдадена на работата си и я изпълнява като абсолютен професионалист. Проблемът обаче няма как да я притесни дотам, че да изпадне в безизходица, тъй като синът й Митко е неотлъчно зад гърба й.

Знае се, че Бербатов ежемесечно изпраща пари на Маргото, за да може тя да живее луксозно и да не се лишава от нищо. Топлите отношения между Бербо и Маргарита са пример за много фамилии в страната.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Неприятност в семейството на Димитър Бербатов!”

 1. Ася

  Ное. 06. 2013

  Защо се притеснява тук във София има толкова болници където ще я вземат веднага.

 2. df4

  Ное. 06. 2013

  🙂

 3. lili

  Ное. 07. 2013

  🙂

Добавете коментар