Виолета Марковска наказана от съпруга си!

Виолета Марковска наказана от съпруга си!
5 (100%) 4 votes

Красавицата е затворена като птиче в клетка

Хубавата актриса Виолета Марковска, която нашумя с ролята си в сериала „Столичани в повече“, е затворена като птиче в клетка. Месеци, след като се омъжи за Ивайло Ангарски, Виолета преустанови както ролята си в сериала, така и всичките си останали изяви. И си стои у дома.

Това не е по нейно желание, а по настояване на съпруга й, който бил толкова ревнив, че не давал да се издума любимата му да участва в огнени сцени по телевизията. Той я искал само за себе си и буквално й забранил да продължава с професията си.

Знае се, че бащата на Ангарски е доста заможен, така че на младото семейство не му липсва абсолютно нищо. Вили спокойно може да си позволи да мързелува по цял ден и да обикаля магазините. А вечер да се превръща в перфектната домакиня.

vili_markovskaЗа разлика от зрителите, които обичаха да гледат красивото й лице на екран, то колегите на Вили изобщо не страдат от загубата й. В актьорските среди още отдавна упорито се говореше, че едната красота не стига и че Марковска няма и грам талант като актриса, пише вестник „Всеки ден“.

Ролите, които й били давани, са осигурявани благодарение на солидните й връзки, а не на способността й да влиза умело в образите, шушука се из гилдията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар