Скандал! Мика Стоичкова разпердушини Николета!

Скандал! Мика Стоичкова разпердушини Николета!
5 (100%) 5 votes

Щерката на Стоичков е извън себе си от гняв

Щерката на футболната икона Христо Стоичков – Мика направо разпердушини изживяващата се като телевизионна водеща Николета Лозанова. Мика излезе извън кожата си от яд, когато видя папараците на НиЛо да обикалят като бездомни кучета около дома й, в отчаян стремеж да й направят няколко кадъра.

Затова и Мика реши да отвърне подобаващо като излезе с писмо до Лозанова, което публикува в социалната мрежа. В него дъщерята на Ицо нарече Николета госпожа Божинова, тире „Еламеритни“ и я помоли да спре да изпраща хората си пред дома й.

Мика заяви, че не се чувства звезда и според нея на никого няма да е особено интересно да я види как ходи по улицата или тротоара.

mika_stoichkovaТя захапа Николета, че всичките й папарашки видеа съдържат абсолютно идентични неща, които са всичко друго, но не и новини. Не може да я новина това как някой се качва в автомобила си, как го кара или как говори по телефон. Или пък просто седи и си размишлява, пише Мика Стоичкова.

Тя е отвратена от предаването на Николета, което го нахален начин се опитва да рови в душите и домовете на хората, и изрично я предупреди да престане с това.

А накрая съвсем я унищожи като я посъветва да изпрати папараците си на магистралата, за да снимат „звезди“, махащи на колите – те поне били доста познати на госпожа Божинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Скандал! Мика Стоичкова разпердушини Николета!”

 1. mda

  Ное. 07. 2013

  Хаха разби я!

 2. Име (задължително)

  Ное. 07. 2013

  Хахаха само така

 3. сиси

  Ное. 07. 2013

  Само така време беше някои да я постави на мястото и тъпа крава

 4. Ана

  Ное. 07. 2013

  Много добре и го е казала.Тая се изживява като най-голямата Бг звезда.Сигурно няма и висше образование.

Добавете коментар