Анджелина Джоли има проблеми с имплантите! (ФОТО)

Анджелина Джоли има проблеми с имплантите! (ФОТО)
5 (100%) 2 votes

Анджелина Джоли има проблеми с имплантите, които й поставиха след двойната мастектомия. Животът й е в опасност – възможно е да получи заразяване на кръвта!

andji

Анджелина Джоли съжалява, че не е послушала лекарите и е избързала с поставянето на импланти

Звездата съжалявала, че е побързала с реконструктивната пластика.

Преди няколко месеца Джоли накара целия свят да заговори за решението й да премахне двете си гърди, припомнят от www.woman.ru. Професионалисти и обикновени фенове дълго спориха дали това е оправдано дори пред заплахата един ден Анджи да се разболее от рак на млечната жлеза. Това всъщност се оказа доста вероятно заради мутации в ген, който води до злокачествени изменения в структурата на женската гръд.

andjie

Тя избърза, защото след шума около двойната мастектомия цял свят я зяпаше в деколтето

Анджелина Джоли бе диагностицирана като силно застрашена, още повече, че собствената й майка преди време почина от същото коварно заболяване. Примерът на Анджелина се оказа заразителен и доста жени последваха примера й със същите аргументи.

След операцията лекарите предупредиха Анджи, че трябва да изчака с поставянето на импланти. Тя обаче не се вслуша в съветите им и пожела колкото може по-бързо да й възстановят елегантния силует. Това е обяснимо – след целия шум около операцията бе логично да се очаква, че при всяка нейна публична поява народът ще я зяпа в деколтето. За разлика от историята с мастектомията, сега Джоли е дискретна и предпочита да си мълчи какво я тормози, за да не се появи отново по първите страници.

Честите й консултации по темата с най-добрите пластични хирурзи все пак не могат да останат скрити. Оказва се, че имплантите й причиняват болки – и това не е всичко. Имало опасност Джоли да получи сепсис, отравяне на кръвта, и се налага постоянно да взема медикаменти за потискане на всяко отклонение. Американският интернет-портал ShowbizSpy цитира признанието на Анджелина Джоли за това, че съжалява с прибързаното поставяне на импланти и че не е изчакала половин година, както я съветвали светилата в пластичната хирургия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Анджелина Джоли има проблеми с имплантите! (ФОТО)”

  1. Име (задължително)

    Ное. 08. 2013

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар