Мира Радева е най-вероятната последна елиминирана от "ВИП Брадър 2013"

Последните номинации във "ВИП Брадър" показаха това, което всички знаехме отдавна. Станка Златева е най-големият ВИП в Къщата. Почти всички от съквартирантите посочиха именно нея като най-заслужаващ да спечели шоуто. Този път номинациите на участниците в предаването не бяха за изгонване, а за оставане в Къщата.

Петкратната световна шампионка по борба събра най-много положителни точки, което за пореден път вбеси Мира Радева. Социоложката е може би единственият противник на Станка от всички съквартиранти. Тя единствена не успя да постигне никакъв консенсус със спортната звезда. Това обаче е голям автогол от страна на Мира, защото Златева е любимка на народа, а както се видя снощи - тя е такава и в Къщата.

[caption id="attachment_300177" align="aligncenter" width="300"]Stanka Zlateva na pyt da izgoni Mira Radeva Тук Станка Златева гласува за Стойко Сакалиев и Тервел Пулев да останат в Къщата[/caption]

Сега номинирани за последното изгонване са Стойко Сакалиев, Ваня Червенкова, Ирина Флорин, Лияна и... Мира Радева. Именно отношението на Мира към Станка ще и коства оставането до големия финал. Стойко, Ирина и Лияна са доказали се любимци на различни части от публиката. Единственият шанс на Радева е може би Ваня. Проблемите на социоложката със Станка Златева обаче почти сигурно ще и костват "главата" във "ВИП Брадър". Драма със сигурност ще има по време на последните елиминации в Къщата.