Станка разкри истината за себе си!

Станка разкри истината за себе си!
5 (100%) 3 votes

Обичаната шампионка на България беше напълно откровена

Олимпийската ни шампионка Станка Златева разкри истина за себе си пред съквартирантите днес. И още веднъж показа, че наистина е различна от останалите, още повече от съвременните жени.

Докато момичетата на нейната възраст обожават да обикалят моловете, да излизат с гаджета или да ръсят клюки в кафенетата на поразия, то обичаната от всички Станка има коренно различен начин на разпускане.

Нещо повече – Станка заяви дори, че не може да разбере тези хора, камо ли да бъде като тях. В заведения тя почти не стъпвала, защото не можела да издържи повече от половин час на едно място. Съвършено скучно й било да говори глупости пред чаша кафе на масата в продължение на часове и предпочитала да отиде на разпускащ масаж или да свърши нещо полезно.

stanka_zlatevaИ докато Тервел, Стойко и останалите разбраха доводите й, то социоложката Мира Радева отново погледна скептично и осъдително, сякаш казваше: „Слушайте ме какво говоря! Ето затова Станчето не е като другите жени и няма личен живот. Трябва да се промени“.

Да, погледът на Мира изразяваше точно назидание, но важното е, че на Станка вече грам не й дреме от това. Еле пък, когато цялата страна е зад гърба й и я подкрепя безрезервно.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Станка разкри истината за себе си!”

 1. Vesela Ilieva

  Ное. 07. 2013

  🙂

 2. Ана

  Ное. 08. 2013

  Тая може да е добра на тепиха,но в живота е гола вода.

 3. Zdrasti Chao

  Ное. 08. 2013

  Сори, ама за мен някой който съзнателно (И ЗА ПАРИИИИИИИИИИИИИИИ!!!) се млати в главата е с диагноза за психиатър А жена, дето прилича съзнателно на кюфте, за да пребори едни други кюфтета, наричащи себе си жени – НЕ СА НОРМАЛНИ, КАМО-ЛИ ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ НА МЕН И ДЕЦАТА МИ?! Единствения ВИП е Мариян Кюроанов, ама то помия се изля върху него!!! Стойко, Станчето и Тервелчо са едни комплексари в живота – злобни, завистливи, ехидни – Тервел пред всички бърка в з…ка на Лияна, каза и, че я обича и и се радва и ще го прави извън къщата, обижда я, че е лесна, декларира,че нищо нямало межди тях и как обичал жена си и децата си?! Защо в профила му във ВИП брадър пише, че е разделен тогава?! Ега-ти селяндура груб и непочтен! Благодаря за умствено ограничените ни сънародници, дето само с бой и плюскане славят Родината ни! Григор Димитров,Стефка Костадинова и хилядите като тях – поклон!

Добавете коментар