Николета Лозанова все пак се оказа голямата любов на Божинов

Въпреки видния спад на кариерата му във футбола, Валери Божинов не се отказва от любовта. Днес той публикува във Facebook снимка, на която той и Николета Лозанова пият бяло вино в заведение. Така Валери сложи край на всички спекулации относно раздялата на двете звезди. Над фотото футболистът е написал "Nazdrave Niksan", което всъщност е обръщение към Лозанова.

[caption id="attachment_300197" align="alignright" width="300"]Valeri oshte obicha Nikoleta Николета Лозанова е голямата любов на Валери Божинов[/caption]

Постъпката на Божинов за пореден път ни убеждава, че именно Николета е любовта на живота му. Има слухове, че футболният нападател доста пъти е изневерявал на своята съпруга, но винаги се е връщал при нея. Причината е ясна - Валери обича Николета до болка. Може би нещо такова се е случило и по време на въпросната им раздяла. Не е сигурно дали е имало такава, но и да е имало - то вече я няма.

Ето как Валери Божинов зарадва всички свои почитатели днес. Снимката е публикувана от него в профила на самата Николета Лозанова. Коментарите са само положителни. Любовта им явно наистина е огромна.

[caption id="attachment_300199" align="aligncenter" width="300"]Валери Божинов пусна това фото във Facebook профила на Николета Лозанова и доказа, че още я обича Валери Божинов пусна това фото във Facebook профила на Николета Лозанова и доказа, че още я обича[/caption]