Вестта е повече от фрапираща, фенове в шок!

Прекрасната актриса Диляна Попова и актьорът Юлиан Вергов са лудо влюбени. Любовта между двамата пламнала съвсем наскоро и страшно неочаквано, както за близките и почитателите им, така и за тях самите.

Въпреки всичко обаче, двамата са по-усмихнати и доволни от всякога. Те нон-стоп се целуват, прегръщат, не изпускат ръцете си една от друга и се радват на новоизлюпените чувства. Все още обаче се крият от хорските погледи и предпочитат да се уединяват сред природата.

Тъкмо там бяха и заснети от фотографи - в Сакар планина, по време на един от романтичните им моменти.

dilqna_i_vergovДа, историята между двамата е много красива. Толкова, че чак прилича на истинска. И тя е такава, но само за сюжета на новия видеоклип на група Ice Cream. Двамата любими на публиката актьори бяха вербувани за главните лица в клипа, а снимките по него продължиха цяло денонощие. Така че да бъдат щракнати, както събуждането, така и скриването на слънцето в планината.

"Толкова са хубави заедно. Жалко, че не е истина", коментират почитатели на двете звезди, а шегобийци добавят: "Не бързайте! Току-виж искрата запалила огън и на живо". Като се знае, че творците са доста свободни и разкрепостени личности, нищо чудно пожеланието на феновете да стане факт.