Кейти Пери е шампионка в Twitter с 46 милиона фенове!

Кейти Пери е шампионка в Twitter с 46 милиона фенове!
5 (100%) 1 vote

29-годишната певица Кейти Пери детронира досегашния лидер на най-обичаните звезди в Twitter – Джъстин Бийбър, и води с 46 милиона и 529 000 фенове.

katy perry

Когато Кейти и Джон Майер се скарат, това веднага се появява в Twitter и започва спор кой е прав

Всички тези хора редовно ровят в микроблога на звездата и четат с наслада откровенията й.
Най-любимата звезда на Twitter води с около 20 000 точки пред Бийбър, който през януари успя да изпревари на престижната позиция самата Лейди Гага. Тя бе нейна в продължение на три години. Сега Лейди Гага е трета с 40 милиона последователи, следвана от…Барак Обама с 39 милиона и Тейлър Суифт с 36 милиона.

Кейти винаги е искала да контактува с колкото може повече свои фенове и за нея Twitter е отлична платформа, коментира The Daily Mail. За Пери се говори, че сякаш е родена в интернет-пространството. Кейти мъдро съветва потребителите да не ровят в мрежата, когато са с алкохол в кръвта, и да не представят себе си в невярна светлина – “Това е скучно!”. Откровено споделено – това според звездата е тайната на популярността й в мрежата; потребителите са убедени, че тя пише само верни неща.

Всъщност откровенията на Кейти са посветени най-вече на подробности от връзката й с музиканта и певец Джон Майер. Очевидно любовният живот с всичките му сладости и горчилки е полето за откровения, които не оставят равнодушен нито един от почитателите на Кейти Пери.

Все пак Лейди Гага едва ли страда за изгубеното си първо място: във Facebook тя, както и по-рано, е лидер с 60 милиона последователи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар