Познахте ли я? Не прилича на себе си!

Познахте ли я? Не прилича на себе си!
4.3 (85%) 4 votes

Новият вид на красавицата предизвика противоречиви коментари

Познахте ли я? Ако не, вгледайте се добре! Може и да ви отнеме малко време, защото това красиво русо момиче никак не прилича на онази чаровна брюнетка, която помните. Да, това е самата фурия Венета Харизанова.

Моделът, известен с цапнатата си уста и весел нрав, реши коренно да смени визията си и го постигна. Новата Вени е с откровено руса коса, сини очи /разбирайте лещи/, коригирано носле и надути устни.

Колкото и да поддържаме теорията за предимствата на естествената хубост, няма как да отречем, че Венета поне е случила на добър хирург.

Харизанова изглежда атрактивно и далеч по-естествено от Мария, да речем. Тя явно също осъзнава това и не пропуска да се полюбува на себе си като не престава да се самозаснема и да поства фотосите си във Фейсбук.

veneta_harizanovaПочитателите на Венета хич не са малко, но новият й външен вид предизвика противоречиви коментари. Някои буквално цвилят от кеф заради блондинската й визия и я уверяват колко й отива. Други са малко по-сдържани в хвалебствията, убедени, че предишната огнена брюнетка е далеч по-добър имидж за хубавицата.

Доколкото познаваме Венета обаче, нито едните, нито другите мнения могат да й повлияят по някакъв начин. Тя е известна със свободолюбивия си и дори инатлив характер, както й че в живота си прави само това, което й харесва.

На нас пък ни харесва и такава, каквато е сега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Познахте ли я? Не прилича на себе си!”

 1. gtddd

  Ное. 08. 2013

  Най накрая го постигна! Вече е точно толкова красива, колкото и Антония Петрова.
  Венетке, Венеткеее, какво направи със себе си?! Толкова хубава беше…

 2. Име (задължително)

  Ное. 08. 2013

  И аз помислих че това е Антония Петрова.

 3. мда

  Ное. 09. 2013

  Как ме изпреварихте само… и аз да кажа де… съща Тоца!

 4. HAHA

  Ное. 09. 2013

  tapa kurva,nqma nqkoi da ne q ebal taq ………

Добавете коментар