Юксел Кадриев напуска телевизията!

Юксел Кадриев напуска телевизията!
4.7 (94.29%) 7 votes

Мълвата носи за бъдещите планове на водещия

Известният новинар на Би Ти Ви и дългогодишен партньор на Ани Салич – Юксел Кадриев напуска телевизията. Вестта за решението му се разнесе из столицата в последните дни, като досега обаче той не го е потвърдил, нито отрекъл категорично.

Юксел обаче на няколко пъти е забелязан да води тайни разговори с директорката на новините в конкурентната на Би Ти Ви Нова Телевизия – Дарина Сарелска. Говори се, че тъкмо Сарелска го убеждава от доста време да се прехвърли към тях.

Няма да е никак учудващо ако той наистина предприеме този ход, тъй като много от най-цените кадри на Би Ти Ви скочиха в обятията на конкурента. Първи се преместиха водещите на сутрешния блок Ани Цолова и Виктор Николаев, а след тях отиде и скандалната журналистка Миролюба Бенатова.

yuksel_kadrievСрещата на Юксел Кадриев и Дарина Сарелска станала на особено шокиращо място, а именно собствения паркинг на Би Ти Ви. Двамата си бъбрели някак тайно и почти шепнели, за да не ги чуе някой.

„Очевидно е, че обсъждаха професионални неща, я Даниела сякаш го убеждаваше в нещо“, споделят очевидци на случката.

Припомняме, че в старта на кариерата си на водещ, Юксел Кадриев работеше тъкмо в Нова телевизия, след което бе откупен от Би Ти Ви. Дали сега ще се случи обратното, със сигурност скоро ще узнаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Юксел Кадриев напуска телевизията!”

  1. Весела Шопова

    Ное. 08. 2013

    🙂

  2. Дарина Колева

    Ное. 08. 2013

    🙂

Добавете коментар