Женят се! Известна наша двойка вдига сватба до края на годината!

Женят се! Известна наша двойка вдига сватба до края на годината!
5 (100%) 5 votes

След толкова размисли и колебания най-сетне ще си кажат „Да“

Любовта победи! До края на годината ще станем свидетели на сватбата на Зуека и неговата любима Анна Вичева. След 20 години съвместен живот с предишната си партньорка Нина, на която така и не се реши да предложи брак, Васил Василев – Зуека ще се ожени за младата Анна. Това разкри вестник „Уикенд“.

Сватбата ще е по-скоро, отколкото очакват всички, а двамата влюбени не могат да скрият щастието си, особено Анна. Тя дели един покрив със Зуека вече две години, след като той се раздели с Нина чрез шумен скандал. Медиите грабнаха новината като топъл хляб и месеци наред сътворяваха сплетни и клюки около тях.

svatbaТова се отрази и на дъщерята на Зуека, която дълго време не искаше да се среща с баща си, може би под влиянието на родителката си.

Припомняме, че по онова време Нина открито заяви, че се чувства предадена от Зуека и че той не усещал никаква вина за разбитото й сърце. Което между впрочем си беше точно така.

Самият Зуек неведнъж коментира, че няма защо да свежда глава, тъй като не е извършил престъпление, а просто се е влюбил и е последвал чувствата си.

Той дори с огорчение сподели, че ако се е бил решил да остави Нина по-рано и да отиде там, където го тегли душата, още преди 5-6 години е щял да бъде семеен мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Женят се! Известна наша двойка вдига сватба до края на годината!”

 1. Весела Шопова

  Ное. 08. 2013

  🙂

 2. сиси

  Ное. 08. 2013

  Такива които оставят семеиството си заради разни мърли ги ненавиждам

 3. Kateto

  Ное. 14. 2013

  сиси извинявай много но тая мърла коя ти не рече ми брачетка но на нея няма харесва да наричаш мърла всетно аз да кажа че курва но ти неси такаче и тя не мърла

Добавете коментар