Николета е смазана! Моника Валериева стана журналистка!

Николета е смазана! Моника Валериева стана журналистка!
4.7 (94.29%) 7 votes

Идеята за преквалифицирането на моделката бе на Венета Райкова

Николета Лозанова е смазана! Направо трябва да ходи да й леят куршум, тъй като научи унищожителна новина. Омразната й Моника Валериева, която спрягаха за любима на съпруга й Валери Божинов, се превръща в нейна конкуренция.

Моника става репортерка, при това назначена от самата Венета Райкова, пише сайтът Лайфстайл.бг.

Първото събитие за Моника бе днес, когато шефката й я прати да репортерства в парламента и да задава неудобни въпроси на депутатите.

monika_i_nikoletaПри вида на смазващата й красота обаче, всички народни представители направо си „глътнаха дъвките“ и не пожелаха да отговорят на въпросите й от сорта на: „Имате ли си гадже и колко харчите за него?“.

Запитан от Моника Валериева бе и самият бивш вътрешен министър Цветан Цветанов, който обаче се въздържа и абсолютно сериозно отговори, че страната днес има далеч по-неотложни проблеми и не иска да се занимава с глупости.

Моника се повъртя из коридорите на Народното събрание известно време, но дори уникалната й визия не успя да й помогне, за да разчупи леда с депутатите. При вида на такава красавица, всички те се скатаха, изплашени да не им лепнат някоя любовна клюка и на тях.

Едно обаче е сигурно и това е, че Николета ще бъде повече от бясна, когато види и видеото с Моника. Как ли ще отвърне на предизвикателството?!

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Николета е смазана! Моника Валериева стана журналистка!”

 1. Весела Шопова

  Ное. 08. 2013

  🙂

 2. Ina

  Ное. 08. 2013

  Dve ciganeta

 3. мда

  Ное. 08. 2013

  Тази мода на ходещите Изаури изобщо не я разбирам. Черни, голи, флифовали мазилката и взпивили главата… каква ти красота, бе… чисти циганки!

 4. само питам

  Ное. 08. 2013

  Това момиче ,КОГА ЗАВЪРШИ ЖУРНАЛИСТИКА?
  Кога спечели КОНКУРС ЗА ТОВА РАБОТНО МЯСТО?

 5. Георги Иванов

  Ное. 11. 2013

  Хахахахахахаха

Добавете коментар