Венета Кръстева вече тръпне в очакване на голямата битка

Утре е финалът на "Мис Вселена 2013". Той за първи път е на европейска земя, домакин е Москва. България ще бъде представена от 22-годишната Венета Кръстева, която спечели първото място в конкурса у нас. Мис Вселена България помъкна със себе си цели пет куфара дрехи. Хубавицата е решена на всичко да направи едно достойно състезание, в което да спечели.

[caption id="attachment_300309" align="alignright" width="300"]Венета Кръстева тръгва да превзема "Мис Вселена" Венета Кръстева тръгва да превзема "Мис Вселена"[/caption]

Дрехите на Венета Кръстева будят голям интерес в България, защото те са много изящни. Тя се появи в бяла народна носия по време на един от кръговете на "Мис Вселена 2013", които минаха дотук, и възхити България. Носията е направена от петкратния носител на "Златната игла" Светла Димитрова. Роклята е от скъпарския бутик с много ексцентрични дрехи -  Rose Fashion House.

Големият финал утре ще се състои от три етапа. Първо красавиците ще дефилират по бански костюм. После ще го направят с вечерна рокля, а накрая ще бъде проведено кратко интервю с тях.

Венета Кръстева не е като повечето български красавици. За своите 22 години тя е преживяла прекалено много. Девойката наскоро се пребори с рак на гърдата, заради което в момента е със силикон. Дано утре покаже на журито, че заслужава да спечели "Мис Вселена 2013".