Благотворителен концерт трогва България

Едно събитие ще прикове погледите на всички българи в понеделник вечер. Точно в 19:30 часа в НДК - Зала 1 ще стартира благотворителен концерт в помощ на няколко тежко болни младежи. В грандиозното събитие участие ще вземат звездите: Лора Караджова, Мариана Попова, 100 кила, Невена Цонева, Поли Генова, ЛаТиДа, Рафи, група Мастило, Владо Димов, Маги Джанарова, Ангел и Моисей, Нина Илиева, Бон-Бон, Лазар, група Ni.co. Свои прекрасни изпълнения ще покажат и Трупата на Нешка Робева, Фолклорна формация "Нашенци", Балетна формация Iv Dance, Ансамбъл "Българе". Водещ, както на много други концерти, ще бъде Устата. Билетите се закупуват на касите на НДК, а цената им е от 10 лв.

[caption id="attachment_300335" align="alignright" width="300"]Невена Цонева ще бъде една от звездите на уникалния благотворителен концерт в София Невена Цонева ще бъде една от звездите на уникалния благотворителен концерт в София[/caption]

Този благотворителен концерт ще се проведе в полза на:

Димитър Йорданов (29 г.) - Мускулна дистрофия

Стоянка Гръкова (18 г.) - Детска Церебрална Парализа

Александър Ангелов (16 г.) - Мускулна дистрофия

Ивайло Карабанчев (12 г.) - Мускулна дистрофия

Татяна Мищенко (9 г.) - Детска Церебрална Парализа

Всички приходи от провеждането на концерта ще отидат за тези млади нуждаещи се хора. Затова нека ги подкрепим на 11 ноември в НДК. Очаква се сред публиката да има и доста други звезди на България. Събитието ще бъде наистина грандиозно и не е за изпускане.